Vakantieaanbod

Online aanvragen

Wil jij het Knetterende jeugdaanbod van de gemeente ontdekken? Duik dan eens in de Knetterbrochure! Voor het eerst zijn niet alleen de vakanties, maar alle activiteiten van de gemeente opgenomen. Ben je een sportieve duivel-doet-al? Een programmeur in spé die een echte digiwijsneus is? Gebeten door toneel of film? Of wil je het liefst van al knutselen of spelen? Ontdek al de Knettergekke activiteiten van januari tot september 2020 in de brochure. Speciaal voor de vakantieplanning van de ouders is het opvangaanbod voor het gehele jaar al opgenomen. Je vindt de brochure hier

Procedure

Vanaf 13 januari 2020 kunnen ouders hun kinderen inschrijven via

Meebrengen

Per mail ontvangen ouders een brief met praktische informatie en wat ze moeten meebrengen. Wat breng je zeker mee?

  • lunchpakket
  • drankje en tussendoortje
  • tijdens de zomermaanden: zonnebrandolie en zonnepet

 

Bedrag

U betaalt 15 euro per dag. De totaalprijs is afhankelijk van het aantal dagen. Er zijn twee uitzonderingen op deze prijs: het paardrijkamp en sportief weg van wetteren.  

Mensen met een beperkt inkomen hebben recht op een Uitpas met kansentarief. Met deze pas betaal je minder voor een vakantiekamp. Denkt u dat u in aanmerking komt? Ga dan zeker langs bij het Sociaal Huis. Daar bekijken ze samen met u de mogelijkheden en berekenen ze of u in aanmerking komt.

Uitzonderingen

Annuleren voor de start van het kamp kan, maar de kostprijs wordt niet terugbetaald.

Annuleren tijdens het kamp kan enkel door overmacht. Verwittig de kampverantwoordelijken of de sportdienst ten laatste de dag zelf en bezorg het doktersbriefje of geldig bewijs binnen de drie werkdagen aan de kampverantwoordelijke of aan de onthaalmedewerker van de sporthal. Het aantal gemiste dagen wordt integraal terugbetaald.

Indien er voor een kamp te weinig inschrijvingen zijn, zijn we genoodzaakt het kamp af te gelasten. Alle ingeschrevenen worden verwittigd en het inschrijvingsgeld wordt integraal terugbetaald.

 

De kampen gaan bijna allemaal door in sporthal De Warande (Warandelaan 14B, 9230 Wetteren), met uitzondering van het paardrijkamp.

Meer info?

Sporthal De Warande

onthaal.sporthal@wetteren.be

09 369 84 70

Warandelaan 14B, Wetteren

9 uur - 17 uur

Online aanvragen

Contactinfo