Groepsaankoop groene stroom en aardgas

Besparen op je energiefactuur en een belangrijke bijdrage leveren aan een leefbaar klimaat? Schrijf je in op de groepsaankoop voor groene stroom en aardgas. De provincie gaat voor jou voor de 10de keer op zoek naar scherp geprijsde groene Belgische energie én regelt je overstap.

Voorwaarden

Ook bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik (tot 50.000 kWh elektriciteit en tot 100.000 kWh aardgas) kunnen zich online inschrijven.

Procedure

Je kan inschrijven van 23 november 2020 t.e.m. 1 februari 2021 via www.oost-vlaanderen.be/groenestroom

Inschrijven is volledig gratis en vrijblijvend. In maart 2021 krijg je een persoonlijk aanbod berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan accepteer je het aanbod. Beslis je om over te stappen dan hoef je zelf niks te doen, je overstap wordt voor je geregeld.

Wegens geldende coronamaatregelen is er dit jaar geen gemeenteloket. Voor hulp bij je inschrijving is er de gratis infolijn 0800 60 601. Hou je laatste jaarafrekening van elektriciteit en aardgas bij de hand, want daarin staan alle gegevens die nodig zijn om je inschrijving in orde te maken.

Of gebruik het papieren inschrijfformulier dat begin december in je brievenbus valt. Vul het in en bezorg het aan de provincie.

 
Meer informatie

www.oost-vlaanderen.be/groenestroom

gratis infolijn 0800 60 601 (werkdagen van 9 tot 20 uur)

groenestroom@oost-vlaanderen.be

Bedrag

Deze dienst is gratis en vrijblijvend.

Uitzonderingen

Zelfstandige en bedrijven met een verbruik boven 50.000 kWh en boven 100.000 kWh aardgas kunnen niet deelnemen.

Contactinfo